Capell de silicona


Gorro de silicona personalizado

El gorro de piscina de silicona es nuestro producto estrella. Es un gorro premium de 55 gramos, un 10% más que el estándar de mercado, y la silicona es 100% hipoalergénica, elástica y duradera. Es uno de los gorros más impermeables de nuestra línea de productos, siendo el tipo de gorro más utilizado para piscina y aguas abiertas tanto para entrenar como para competir. 

Se puede personalizar con hasta 5 colores por cada lado y los diseños no pierden brillo y color con el paso del tiempo, siendo mucho más duraderos que los gorros de látex o tela.

El capell de piscina de silicona és el nostre producte estrella. El material és elàstic i durador, encara que cal anar amb compte amb els clips del cabell o les ungles dels dits, ja que poden danyar-ho fàcilment.

És un dels capells més impermeables de la nostra línia de productes i és el tipus de capell més utilitzat per piscina i aigües obertes tant per entrenar com per competir. Es recomana aclarir amb aigua neta i deixar assecar després del seu ús i entalcar lleugerament de tant en tant.

Es pot personalitzar fins a 5 colors per cada costat i els dissenys no perden lluentor i color amb el pas del temps, sent molt més duradors que els capells de làtex o tela.

Lliurem en un màxim 2 setmanes després de la confirmació del disseny amb una comanda mínima de 25 unitats per disseny. En personalitzar els capells amb serigrafia, hem de fabricar una pantalla per cada color del disseny. Aquestes pantalles passen a ser propietat del client després de la primera comanda i es reutilitzen sense cost per repeticions de model fins a 2 anys després del seu últim ús.

Per a un millor confort, es recomana l'ús de taps de silicona per evitar que entri l'aigua a les oïdes.

Els nostres capells, ja siguin personalitzats o sense personalitzar, es lliuren amb borsa estàndard neutra, que no incorpora logotips.

Disponible en 2 talles (infantil i adult) i 16 colors (ampliar carta de colors per detalls): negre, blanc, blau reial, blau marí, blau cel, verd, verd fluor, groc, groc fluor, taronja, lila, rosa, vermell, plata, blau metall i coral.

 

Sol·licita aquí el teu pressupost per personalitzar capells de silicona.

 

ARTILEX SL

Complements Personalitzats per Natació, Waterpolo i Triatló

  Carrer del Treball, 16-20,
Montcada i Reixac, 08110, (Barcelona)

  +34 93 564 72 23