Articles de natació personalitzats

Personalitzar productes de natació

Personalitzar productes de natació, triatló i waterpolo.

A Artilex som fabricants d'articles de natació a Barcelona i creguem tots els nostres productes utilitzant materials de la millor qualitat i d'alta resistència. Som especialistes en articles de natació personalitzats, segons les indicacions dels nostres clients, adaptant-nos al projecte que tinguis al cap per crear la teva equipació personalitzada.

 

Personalitzar capells de natació

Personalitzem capells de natació de silicona i capells de natació de làtex amb qualsevol disseny fins a 5 colors per cada costat del capell, destinats principalment a marques, clubs de natació, equips i competicions, tant per piscina com per mar obert.

També personalitzem capells de piscina de lycra, poliuretà i polièster, més indicats per aquagym, clubs esportius, hotels i SPA. Aquests capells de tela, poden personalitzar-se amb dissenys a 1 color per cada costat i en el frontal.

Finalment, fabriquem capells de PBT (tela de polièster resistent) totalment personalitzables a tot color, amb la possibilitat d'incorporar números o noms individualment a cada peça.

 

Personalitzar vestits de bany

Personalitzem vestits de bany tècnics de dona i home per entrenament i competició, tant per piscina com per mar obert. Dissenya el vestit de bany per la teva marca, equip, club o competició combinant qualsevol logotip, il·lustració i combinació de colors.

Fabriquem vestits de bany de natació per home (slip, shorty, boxer i jammer) i per dona (tira ampla, tira fina i bikini), vestits de bany de waterpolo per home/nen i dona/nena, i equipació de triatló per home i dona (tri-vestits, samarretes de running i mallots/culottes ciclistes)

Qualsevol disseny, combinació de colors, il·lustració, lletra o foto podem posar-la als nostres vestits de bany, de patronatge tècnic i fabricats amb materials de qualitat.

 

Personalitzar tovalloles de microfibra

Personalitza la teva tovallola de microfibra, lleugera i d'assecat ràpid, amb qualsevol disseny o il·lustració. Ideal per equips, clubs, hotels i competicions.

ARTILEX SL

Complements Personalitzats per Natació, Waterpolo i Triatló

  Carrer del Treball, 16-20,
Montcada i Reixac, 08110, (Barcelona)

  +34 93 564 72 23