Capell de làtex


Gorro de PBT personalizado

El gorro de piscina de PBT (poliéster resistente) es elástico y comfortable al no ejercer tanta presión en la cabeza como los gorros de silicona y látex. Se trata de un gorro no impermeable fabricado con poliéster de gran resistencia y está indicado para para aquagym, natación y SPA.

Se puede personalizar con cualquier combinación de colores, fotos, logos o ilustraciones a todo color en toda la superfície del gorro y los diseños no van perdiendo brillo y color con el paso del tiempo. Se trata de un material duradero que requiere poco mantenimiento.

El capell de piscina de làtex és més lleuger, econòmic i transpirable que el de silicona, per la qual cosa està indicat quan la temperatura de l'aigua és lleugerament més alta. S'usa en competicions, especialment a mar obert, però també és perfectament vàlid per entrenar a la piscina. El làtex és un material natural que amb el temps es degrada, a diferència de la silicona.

Com és un producte natural, pot provocar al·lèrgia pel que es recomana el canvi a capell de silicona si s'observen reaccions cutànies inadequades, encara que rares vegades es produeixen. Es recomana aclarir amb aigua neta i deixar assecar després del seu ús i entalcar lleugerament de tant en tant.

Es pot personalitzar fins a 4 colors per cada costat i els dissenys van perdent lluentor i color amb el pas del temps, en tractar-se d'un material natural degradable.

Lliurem en un màxim 2 setmanes després de la confirmació del disseny amb una comanda mínima de 100 unitats per disseny. En personalitzar els capells amb serigrafia, hem de fabricar una pantalla per cada color del disseny. Aquestes pantalles passen a ser propietat del client després de la primera comanda i es reutilitzen sense cost per repeticions de model fins a 2 anys després del seu últim ús.

Per un confort més gran, es recomana l'ús de taps de silicona per evitar que entri l'aigua a les oïdes.

Els nostres capells, ja siguin personalitzats o sense personalitzar, es lliuren amb borsa estàndard neutra, que no incorpora logotips.

Disponible en 3 talles (infantil, adult i adult XL) i 13 colors (ampliar carta de colors per a detalls): negre, blanc, blau reial, blau marí, blau cel, verd, verd fluor, groc, groc fluor, taronja, lila, rosa i vermell.

 

Sol·licita aquí el teu pressupost per personalitzar capells de làtex.

 

ARTILEX SL

Complements Personalitzats per Natació, Waterpolo i Triatló

  Carrer del Treball, 16-20,
Montcada i Reixac, 08110, (Barcelona)

  +34 93 564 72 23