Capell de làtex


Gorro de látex personalizado

El gorro de natación de látex es más ligero, económico y transpirable que el de silicona, por lo que está indicado cuando la temperatura del agua es ligeramente más alta. Se usa en competiciones, especialmente en mar abierto, pero también es perfectamente válido para entrenar en la piscina.

Se puede personalizar con hasta 4 colores por cada lado pero los diseños van perdiendo brillo y color con el paso del tiempo, al tratarse de un material natural degradable.

El capell de piscina de làtex és més lleuger, econòmic i transpirable que el de silicona, per la qual cosa està indicat quan la temperatura de l'aigua és lleugerament més alta. S'usa en competicions, especialment a mar obert, però també és perfectament vàlid per entrenar a la piscina. El làtex és un material natural que amb el temps es degrada, a diferència de la silicona.

Com és un producte natural, pot provocar al·lèrgia pel que es recomana el canvi a capell de silicona si s'observen reaccions cutànies inadequades, encara que rares vegades es produeixen. Es recomana aclarir amb aigua neta i deixar assecar després del seu ús i entalcar lleugerament de tant en tant.

Es pot personalitzar fins a 4 colors per cada costat i els dissenys van perdent lluentor i color amb el pas del temps, en tractar-se d'un material natural degradable.

Lliurem en un màxim 2 setmanes després de la confirmació del disseny amb una comanda mínima de 100 unitats per disseny. En personalitzar els capells amb serigrafia, hem de fabricar una pantalla per cada color del disseny. Aquestes pantalles passen a ser propietat del client després de la primera comanda i es reutilitzen sense cost per repeticions de model fins a 2 anys després del seu últim ús.

Per un confort més gran, es recomana l'ús de taps de silicona per evitar que entri l'aigua a les oïdes.

Els nostres capells, ja siguin personalitzats o sense personalitzar, es lliuren amb borsa estàndard neutra, que no incorpora logotips.

Disponible en 3 talles (infantil, adult i adult XL) i 13 colors (ampliar carta de colors per a detalls): negre, blanc, blau reial, blau marí, blau cel, verd, verd fluor, groc, groc fluor, taronja, lila, rosa i vermell.

 

Sol·licita aquí el teu pressupost per personalitzar capells de làtex.

 

ARTILEX SL

Complements Personalitzats per Natació, Waterpolo i Triatló

  Carrer del Treball, 16-20,
Montcada i Reixac, 08110, (Barcelona)

  +34 93 564 72 23