ARTILEX | Complements de natació personalitzats

ARTILEX | Venda d'articles de natació

EXPERTS EN COMPLEMENTS DE NATACIÓ PERSONALITZATS
Líders en equipament de natació personalitzat per clubs, marques, equips i organitzadors d´esdeveniments esportius.
141941_147371_Equipacin-Deportiva-Personalizada.jpg

ARTILEX crea complements de natació personalitzats des de l´any 1990. Fabriquem banyadors, ulleres i casquets de natació, entre d´altres complements de natació, indicats tant per piscina com per aigües obertes, per entrenar i competir. Treballem per a clients a tot Europa, tant majoristes com comerços especialitzats, marques, clubs, equips de triatló i natació i empreses organitzadores d´esdeveniments esportius.

Banyadors i casquets de natació personalitzats

A ARTILEX som especialistes en el disseny de banyadors i casquets de natació personalitzats. La nostra experiència de més de 25 anys en el sector, ens ha convertit en una empresa de referència per a la venda de complements de natació personalitzats a nivell europeu. Hem realitzat amb èxit més de 10.000 dissenys per els nostres clients de tot Europa, incloent marques de primer nivell, clubs, equips de natació i triatló i organitzadors de competicions esportives tant en piscina com en aigües obertes.

Pots descarregar el nostre catàleg de productes aquí..

La fabricació de gran part dels articles de natació que comercialitzem, es realitza en les nostres instal.lacions de l'àrea metropolitana de Barcelona. Tot el procés de producció segueix uns exhaustius controls de qualitat per garantir la durabilitat dels nostres productes, i així, aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients. Entenem que la teva marca es el més important per a tu, i ens esforcem per tenir cura de la teva imatge i de la seva reputació com si fos la nostra.

141941_147333_Gorros-de-natacion-personalizados.png

Si busques un fabricant de complements de natació que sigui realment especialista en natació, a Artilex t´oferim una excel·lent relació qualitat-preu i la garantia de milers de clients satisfets després de 25 anys personalitzant productes de natació.

Contacta amb nosaltres i explica´ns el teu projecte. Estarem encantats d´assessorar-te sobre els nostres productes i les múltiples possibilitats de personalització que etpodem oferir. Et convidem a omplir el formulari de l´apartat Pressupost, a trucar-nos al +34 935647223 o a enviar-nos un email a info@artilex.com.

Si ho prefereixes, et mostrarem els nostres productes en persona a les nostres instal·lacions deMontcada i Reixac, a 12 km de Barcelona. Truca´ns per concertar visita i estarem encantats d´atendre´t.